Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Waterpoloërs beginnen het jaar slecht

Geplaatst op: 21 januari 2017

Tekst en foto's John Poot

De waterpoloërs van DEK hebben zaterdag hun eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gespeeld. Ze verloren met 3-6 van WZC-de IJsel uit Wijhe.

De heren begonnen met pressing over heel het veld, maar ook de tegenstander ging gelijk volle bak er tegenaan. DEK moest de eerste periode al tegen een 0-3 achterstand aan kijken door fouten in de verdediging en de aanvallers werden niet goed aangespeeld. Maar soms waren er spelsituaties waar bij de scheidsrechter verkeerde beslissingen nam in het nadeel van DEK.  Maar de tegenstander was aanvallend sterker dan DEK en maakte het de verdediging van Genemuiden erg lastig en wisten hun doelpuntjes mee te pakken.

Dinand van Dijk en Rudi van Zandwijk scoorden voor DEK. De laatste 2 partjes kwam DEK beter in de wedstrijd en bood goede tegenstand tegen de heren van WZC-de IJsel. Al werd het spel wel harder en werd er volop ‘geknokt’ voor de posities zowel voor de midvoor als de midachter. Het laatste partje werd wel winnend afsloten maar was dat helaas niet genoeg voor een goede eindstand.

Uitslag: DEK H1 – WZC-de IJsel H1, 3-6 (0-3 ,1-2, 1-1, 1-0)

Doelpuntenmakers: Dinand van Dijk 2x en Rudi van Zandwijk 1x

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500