Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwemmers presteren sterk in Zwolle

Geplaatst op: 24 januari 2017

De jongste zwemmers van DEK kwamen zaterdag in Zwolle aan de start voor deel 3 van de Swimkick-Minioren.  Het was een prima dag: met z’n zevenen zetten ze negen persoonlijke records neer. De grootste verbetering was van Myrthe Kroes, die de 50 meter vrije slag zwom in 0.47.38. Isa Koobs nam twee medailles mee naar huis. Jirsca van Dalfsen, Myrthe Kroes en Laurens van der Pligt zwommen allerdrie op de beide afstanden die ze zwommen een PR.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.  Het komende weekeinde zwemt Robin van den Berg in het Nederlands Junioren en Jeugd kampioenschappen in Eindhoven 100 meter vrije slag, 400 meter wisselslag en 200 meter vrije slag. 4 februari staat de competitiewedstrijd in Nijverdal op het programma: aanvang wedstrijd 12.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500