Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

21 teams strijden om Triviant-titel

Geplaatst op: 25 januari 2017

21 teams doen vrijdagavond mee aan het Triviant voor de 2e/3e Wereldprojecten van Zwartewaterland. Daaronder oudgedienden als het College van B en W, biljartvereniging H.Z.W. en de Meente. Ook ‘De Sparren’ zijn weer van de partij.

Nieuw is de ploeg Hecom die over sport vast veel weten, ook regiobank Genemuiden/Zwartsluis moet niet worden onderschat, zo lijkt het op voorhand. Ook nieuw dit jaar is dat er geen zaalteam is, maar de winnaar van de zaalrondes gaat met een leuke prijs naar huis. Er zijn 3 rondes dus 3 keer kans.

De quizavond begint om 19.30 uur in de Podiumzaal van d’Overtoom (open om 19.00 uur) en de toegang is gratis. Met het publiek worden zaalquizzen gespeeld, de deelname daaraan kost eenmalig € 2,-, bestemd voor de 2e/3e Wereldprojecten. Na de wedstrijd is er de mogelijkheid nog gezellig wat na te praten met een drankje.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500