Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De ontwikkeling van je zwangerschap

Geplaatst op: 25 januari 2017

hoeveel weegt een baby nou eigelijk

Ook groep 8 van de Maarten Lutherschool stond stil bij Nationale Voorleesdagen 2017. Daar stond het menselijk lichaam centraal. Daarom kwamen de kraamhulp(Anne-Marie v Dijk) en verloskundige (Tirza de Ruiter) langs om het een en ander te vertellen over zwangerschap. Tijdens het verhaal konden de leerlingen vragen stellen en tijdens de les bleek dat groep 8 ook al de nodige kennis had. Dat kan ook niet anders  als je een juf (Jansen) hebt die zwanger is en in mei een kindje verwacht. Zo blijven ze dus helemaal op de hoogte hoe de hele zwangerschap verloopt.

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500