Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Dahlia’s komen naar Genemuiden

Geplaatst op: 26 januari 2017

Zin in een gezellig avondje uit? Kom dan donderdag 16 februari naar De Meente in Genemuiden! Op verzoek van Stichting Cultuur en Educatie Genemuiden (SCEG) laten De Dahlia’s  deze avond oude tijden herleven met humoristische sketches en herkenbare muziek uit de jaren 50-60.

In een passend nostalgisch decor brengen zij het verhaal van 2 zingende zusjes die met bandrecorder langs talentenjachten gaan om zo beroemd te worden. Geïnspireerd door verhalen en liedjes van o.a. De Selvera’s, Johnny Hoes en andere beroemdheden van de jaren 50 en 60. Een voorstelling met als doel mensen een (glim)lach te bezorgen, mee te laten zingen en even terug in de tijd te gaan.

Datum:  16 februari 2017

Aanvang: 19.30 uur, zaal open 19.00 uur

Toegangskaarten á € 5,– (inclusief kopje koffie of thee) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie van Zorgcentrum De Meente, Dorus Rijkersstraat 2, Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500