Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Palet blijft schaatsploeg sponsoren

Geplaatst op: 26 januari 2017

Palet Schilderwerken uit Genemuiden is ook volgend schaatsseizoen hoofdsponsor in het landelijke dames marathonpeloton. Daarmee blijft de gelijknamige ploeg, Team Palet Schilderwerken, een vaste waarde in het marathonpeloton.
Ploegleider Eelco Kooistra: “Palet Schilderwerken onder leiding van de broers Jan en Sjaak Pleijsier is een zeer betrokken sponsor en bijna niet meer weg te denken uit het marathonpeloton. Wij zijn dan ook erg blij dat Palet Schilderwerken ook komend seizoen zich als hoofdsponsor aan het team heeft verbonden”.
Voor komend seizoen heeft het team inmiddels overeenstemming met drie van de vier rijdsters. Ineke Dedden, Imke Vormeer en klassementsleidster van de KPN Marathon Cup Elma de Vries rijden volgend seizoen in de kleuren van Palet Schilderwerken.

Palet Schilderwerken is sinds 2011 aan het marathonschaatsen verbonden.

www.teampalet.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500