Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Hellup! Het is glad!’

Geplaatst op: 27 januari 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Een blauwe winterlucht, zonnetje en een laag ijs en dat op vrijdagmiddag, veel kinderen hebben er lang op gewacht maar vanmiddag konden eindelijk de schaatsen onder. Sommigen nog moe omdat ze gisterenavond mochten opblijven, maar het was weer gezellig druk op de volksijsbaan. Over de muziek heen kon je soms horen: Papa, hellup! Ik val! waarna er altijd iemand toesnelde. Ook de mensen langs de kant genieten met volle teugen! Om kwart voor twee stopte de muziek en riep de omroeper: ‘Vanaf nu een uur gratis frikandellen, mede mogelijk gemaakt door Vrienden van de eendracht!’

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500