Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het weekend weerbericht (door John Poot)

Geplaatst op: 28 januari 2017

Na een week dat we konden genieten van het winterse weer, komt daar dit weekend een einde aan. Vanmiddag is er uit het zuiden zachte lucht Nederland binnengekomen.

Komende nacht trekken wolkenvelden over Nederland, maar het blijft droog. De temperatuur blijft komende nacht boven nul.  Morgen schijnt de zon nog wel even maar vanuit het westen komt bewolking en in de avond kan daaruit wat regen vallen. De temperatuur stijgt naar een graad of 7 in de middag. De wind komt uit zuidelijke richting en is matig.

Zondag begint de dag droog, maar is het wel bewolkt. In de middag kunnen er wat buien vallen. De temperatuur is wel zacht voor de tijd van het jaar. De temperatuur stijgt naar een graad of 7, de wind komt uit het zuidwesten en is matig tot krachtig.

De dagen erna blijft het vrij zacht en  wisselvallig weer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500