Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV-trio’s presteren goed op Urk

Geplaatst op: 29 januari 2017

De C- en D lijn trio’s van EGSV trokken zaterdag naar Urk. Daar leverden ze knappe prestaties, met onder meer een podiumplaats als resultaat.

De ochtend begon met het trio Germaine van Dalfsen, Britt Visscher en Lauren Landsman. Zij hebben een erg nette oefening neergezet die werd gewaardeerd met 29.200 punten. Helaas door een paar kleine foutjes niet voldoende voor een podiumplaats.

In de middag was het de beurt aan Chiara Eenkhoorn, Maaike Roetman en Nina Naberman. Ook zij hebben een prachtige oefening neergezet die werd gewaardeerd met 25.750. Helaas zaten er in deze oefening ook een aantal fouten waardoor ze het podium niet kon betreden. Het trio Noëlle ten Hoeve, Ashley Jager en Pien Feenstra wisten de dag goed te maken met een prachtige oefening welke 32.900 punten waard was. Voldoende voor een 3e plaats! Het enige C-lijn trio Hennieke Netjes, Beatrice Vinke en Jasmijn Jansen liet een super strakke tempo oefening zien. Deze werd gewaardeerd met 22.760 punten (de puntentelling in dit niveau gaat net iets anders dan in de D-lijn). Helaas stortte dit trio tijdens een element in waardoor deze oefening 20.200 waard was.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500