Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GBC verslaat OGEL uit Hengelo

Geplaatst op: 29 januari 2017

Het eerste en het tweede van GBC versloegen beide OGEL uit Hengelo. Eerst kwam het tweede team in Genemuiden spelen. Na twee snelle overwinningen in het enkele spel volgden twee partijen die iets meer tijd in beslag namen. Hier werd er 1 van verloren, zodat er met een 3 –1 voorsprong kon worden begonnen aan de dubbelwedstrijden. Nadat de eerste partij simpel werd gewonnen volgden drie partijen die elk drie sets opleverden, waarvan er twee werden verloren : eindstand 5 – 3.

De wedstrijd tegen het eerste team kwam mede door een erg volle zaal traag op gang. Er werd gekozen om te beginnen met de dubbel wedstrijden. Na twee lange drie setters volgden twee snelle wedstrijden waar van er drie werden gewonnen zodat er met een 3-1 voorsprong kon worden begonnen aan de vier enkelwedstrijden. Hier werd nogmaals 1 x verloren zodat deze wedstrijd eindigde in een 6 –2 overwinning

Ook waren er deze middag drie thuiswedstrijden voor de jeugd. De U16 speelde tegen het zeer sterke BACO uit Olst hier werd nog wel sterk begonnen met een overwinning in het enkel spel, maar hierna werden alle wedstrijden verloren zodat er een 1 –7 eindstand was

De maxi’s hadden ook al geen makkelijke tegenstander: Fairplay uit Dedemsvaart was niet naar Genemuiden gekomen om het Genemuiden makkelijk te maken. Ook hier werd maar 1 partij gewonnen en 7 x verloren.

De mini’s deden het bij de jeugd beter: nadat er drie partijen in de dubbels werden verloren werden alle vier enkel partijen gewonnen  zodat dit team met 5 – 3 won van ZBC  uit Zwolle.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500