Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van den Berg doet goed mee op NK

Geplaatst op: 30 januari 2017

Robin van den Berg van DEK zwom afgelopen weekeinde in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion de Nederlands Junioren – en Jeugdkampioenschappen zwemmen gehouden. Een indrukwekkende ervaring voor de Genemuidenaar die mee deed aan de 100 en 200 meter vrije slag en op de 400 meter wisselslag.

De eerste race, 100 meter vrije slag op vrijdag, was erg spannend, maar een 25e plaats (van 40) met een PR (en daarmee een clubrecord voor DEK) was een mooi resultaat. Daarna was de grootste spanning er af en zwom Robin op de 200 meter vrije slag naar een 30e plaats in een veld van 40 en vervolgens naar een 13e plek (van 27) op de 400 meter wisselslag. Op deze afstanden zette Robin wederom een persoonlijk record en daarmee een clubrecord neer. “We zijn trots op Robin en al zijn ondersteuners die dit geweldige resultaat mogelijk gemaakt hebben”, laat DEK weten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500