Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aanmelden voor Stoepverkoop

Geplaatst op: 31 januari 2017

Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) houdt op zaterdag 18 februari weer de jaarlijkse Stoepverkoop. Opnieuw is er weer een mooie combinatie van aanbiedingen van winkeliers en particulieren die hun waren verkopen. Particulieren kunnen zich nog steeds aanmelden voor deelname.

De Stoepverkoop is ondertussen aan de 22e editie toe. Koopjesjagers uit de hele regio daarvoor weer naar Genemuiden.Ze kopen onder meer kleding, verzorging, beenmode, fietsen, decoratie en alle andere denkbare producten tegen hoge kortingen. Ook slaan ze toe bij de particuliere verkopers.

Mensen die overbodige huisraad of andere spullen willen verkopen, kunnen hun inschrijfformulier aanvragen via info@winkeleningenemuiden.nl Een plek kost 10 euro. Winkeliers die geen MVG-lid zijn, maar wel mee willen doen aan de stoepverkoop kunnen contact opnemen met Albert Flier.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500