Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas winkel wordt nog groter

Geplaatst op: 1 februari 2017

Wie de afgelopen dagen een bezoekje heeft gebracht aan de Dorcaswinkel kan het niet ontgaan zijn. Er wordt weer naar hartelust gezaagd en getimmerd om er opnieuw vierkante meters bij te realiseren. “Regelmatig moesten we meubels weigeren vanwege ruimtegebrek en vanwege drukte was er niet altijd voor iedereen plaats aan de koffietafel. Dus de koffiehoek wordt uitgebreid en er komt een verdieping bij boven het magazijn. Hierdoor krijgen we er circa 180 meter winkeloppervlak bij”, aldus Marja Vermaning van Dorcas.

Zij zoekt nog iemand die 180 m vloerbedekking ter beschikking heeft voor de winkel.
Reacties kunnen naar bestuurdorcaswinkelgenemuiden@ gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500