Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sigrid viert feest bij vijfjarig bestaan

Geplaatst op: 2 februari 2017

Bij Sigrid bestaat vijf jaar en dat viert de winkel vrijdag 10 februari met een Winterfeest. Een leuk festijn voor jong en oud. ’s Middags om 14.00 uur, 15.00 en om 16.00 uur is schrijfster Leonie van kinderboek Brom de Vlieg bijvoorbeeld aanwezig. Ze leest voor, zingt en signeert.

’s Avonds tussen 19.00 en 21.00 uur is er een uitgebreid programma. Zo is er een proeverij van biologische wijnen door Yvonne Witpaard. Proef, ontdekt en geniet van verschillende smaken, druivensoorten en wijnstreken van biologische oorsprong.

Willemijn maakt van de winkel een echte bloemenzee! Boeketten, opgemaakte schorsjes, kransen, planten, veldboeketten, festoenen en moois voor Valentijn! Mary Visserman presenteert sieraden gemaakt van stoer leer en maat. Angelien & Saskia breien met pure wol, zó van het schaap. Een keer proberen? Dat kan! De enorme breipennen die ze gebruiken zijn ook te koop.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500