Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voor de tiende keer een Rock Evening

Geplaatst op: 3 februari 2017

Op zaterdag 18 maart gaat het gebeuren. Dan vindt de 10e editie van de Rock Evening plaats. Een jubileum. De afgelopen 10 jaar heeft het evenement zijn bestaansrecht bewezen. Ooit begonnen als een muziekavond voor liefhebbers van de classic-rock, weet men ook de liefhebbers van meer recente rockmuziek aan zich te binden door zo breed mogelijk te programmeren.

Bands als The Nightmare, VanBeukenstein en Campaign stonden de afgelopen jaren op het podium van de Overtoom en verzorgden prima muziekavonden. Voor de 10e editie valt de organisatie terug op een oude bekende: Koyle uit Belgie. In 2013 was de band ook  te gast, en liet toen een geweldig goede indruk achter. Reden temeer voor de organisatie om de band uit te nodigen voor de 10e editie. Het toeval wil dat Koyle dit jaar 20 jaar bestaat. Reden temeer om samen een stevig feestje te vieren 18 maart. Koyle was 3 jaar geleden winnaar van de Belgische “Clash of the coverbands”.  Op 17 maart vindt de première plaats van hun jubileumtour meteen daarna is Genemuiden/Zwartewaterland aan de beurt. De band pakt groots uit tijdens hun toer.  Naast hedendaagse rock zullen ook ongetwijfeld klassiekers langs komen van Whitesnake, U2, Neill Young  en Billy Idol.

Traditiegetrouw wordt het voorprogramma altijd verzorgd door een band uit de regio. Dit keer is dat Lazy Daisy uit Dedemsvaart. Een band die zijn invloed haalt uit de jaren 60 en 70. Denk hierbij aan de rock en blues-rock van oa Led Zeppelin. Ze nemen je mee terug in de tijd van toen. De tijd dat rockbands de wijde broekspijpen lieten wapperen. Pure nostalgie dus.

Alle verdere informatie vindt u op de site van de Rock Evening of www.koyle.be.  De aanvang op 18 maart is 21.00. De entree bedraagt 10,00 en kaarten zijn te reserveren via de site van de Rock Evening.  www.rockevening.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500