Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weekend weerbericht (door John Poot)

Geplaatst op: 3 februari 2017

De afgelopen dagen konden we even genieten van lenteachtige temperaturen, maar langzaam komt daar verandering in. Het weekend verloopt nog wisselvallig maar vanaf woensdag keert de winter weer  terug met in de nachten  kans op matige vorst.

Vanavond en vannacht wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. Er kan nog een spat regen uitvallen. Later in de nacht klaart het wel steeds verder op. De temperatuur zakt naar en graad of 5, de wind draait van zuidoost naar zuid.

Zaterdag begint de dag best aardig het is droog en de zon schijn geregeld. In de loop van de middag komt er vanuit het zuiden dikkere bewolking opzetten en gaat het ook regenen. Temperatuur stijgt naar een graad of 8. In de ochtend staat er nog wel een matige zuidwesten wind die in de loop van de middag in kracht afneemt.

Zondag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Er kan misschien nog wat regen uitvallen. Temperatuur is zondag rond de 6 graden minder zacht.

De dagen erna blijft het eerst nog wisselvallig en de temperatuur zakt wel geleidelijk. Vanaf woensdag komen we onder invloed van een hogedrukgebied dat zich boven Scandinavië nestelt te liggen. Hierdoor ontstaat er een oostelijke wind die koude lucht uit Rusland. De laatste weermodellen laten zien dat we in de nachten met matige vorst in de nacht en overdag temperaturen rond het vriespunt te maken krijgen. De zon krijgt dan volop de ruimte.

Wilt u op de hoogte blijven van het dagelijkse weer rond Genemuiden volg ons dan op twitter via @meteoGM (Meteo-Genemuiden)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500