Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijzondere dag voor Karlo Naberman

Geplaatst op: 4 februari 2017

Foto Henk Kuik

(door Gerard Meijeringh) Zaterdag 4 februari was de dag dat de het vrijgezellenfeest van ex-Sportclubber Karlo Naberman stond gepland. Het was ook de dag dat hij zich liet kronen tot matchwinner van DESZ. Met een penalty in de slotfase besliste hij de topper tegen Nieuwleusen. Dat was dus dubbel feest voor de middenvelder.

Vooraf hadden Karlo Naberman en Danny Moorman al overleg gehad wie eventueel een strafschop zou nemen. Er werd afgesproken dat Naberman alleen een penalty zou nemen bij een voorsprong van DESZ. In de 81ste minuut was het toch echter Naberman die de hoofdrol opeiste in plaats van Moorman. “Ik ben naar Danny toegelopen. ‘Ik moet hem nemen! Ik weet zeker dat ie er ingaat’, heb ik gezegd. Vervolgens ben ik toch wel met ‘bibbers’ in beentjes na de strafschopstip toegelopen. Ik ben heel blij dat de bal erin ging.”

Vrijdag 10 februari gaat Naberman trouwen. Het vrijgezellenfeest werd gepland op zaterdag 4 februari. Zijn vrienden uit Sint-Jansklooster verrasten Naberman door nadrukkelijk aanwezig te zijn bij de wedstrijd tegen Nieuwleusen met vuurwerk, gezang en een grote vlag. “Dat wist ik niet van tevoren. Ze hadden alleen tegen me gezegd dat ze om 17.00 uur bij DESZ zouden zijn. Ik vond het geweldig. En dat je dan ook nog de winnende treffer maakt. We gaan vanavond een mooi feestje bouwen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500