Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn kansloos tegen Sneek

Geplaatst op: 4 februari 2017

Dames 1 van Ruutvoorn had zaterdagmiddag niks te vertellen tegen Sneek. In de eigen Overtoom werd het 0-4 voor de hooggeplaatste Friezinnen, die met 15-25, 10-25, 18-25 en 16-25 duidelijk te sterk waren. Ruutvoorn zakt door de nederlaag naar de laatste plaats op de ranglijst.

Nu Marlon Verhage “zwangerschapsverlof” heeft, werd er getraind met een andere opstelling omdat er maar 1 middenaanvalster overbleef. Deze opstelling bracht de afgelopen twee wedstrijden een paar puntjes maar zaterdag moest Ruutvoorn toch echt haar meerdere erkennen in VC Sneek.

Sneek maakte minder persoonlijke fouten en was aanvallend een stuk sterker. Ruutvoorn had moeite  met de serves en door een niet stabiele servespass werd de aanval doorzichtiger. Het blok van VC Sneek stond dan ook regelmatig goed opgesteld.

Jeugdspeelster Lisa Pol mocht in de vierde set het spelverdelen voor haar rekening nemen en deed dit verdienstelijk. Ook Jenita Timmerman had haar bijdrage en zo kwam bijna iedereen aan spelen toe. Punten leverde het echter niet op en nu de naaste concurrenten wel punten hebben gepakt, staat Ruutvoorn op de laatste plaats.

De komende weken staan er geen wedstrijden op het programma voor de dames uit Genemuiden. Wonden likken dus en trainend hard aan de bak om er 25 februari weer volop tegen aan te gaan. Er staat dan een uitwedstrijd in Marknesse op het programma. Marknesse is een directe concurrent met 2 punten meer, maar ook een wedstrijd meer gespeeld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500