Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 4 februari 2017

DESZ deed zaterdagmiddag goede zaken tegen koploper Nieuwleusen. De Sluzigers wonnen de topper met 1-0 door een benutte strafschop van ex-Sportclubber Karlo Naberman. Hij scoorde vlak voor tijd. DESZ staat een punt achter Nieuwleusen en heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Olympia ’28 ging onderuit bij de Elburger SC. De Vries en Boer scoorden voor de voormalige hoofdklasser van de Veluwe. De Hasselters begonnen met Matthan Admiraal in de basis. Hij is terug na veertien maanden blessureleed. Ook op de Veluwe ging het Nunspeet van Marcel Boudesteyn met 1-0 onderuit in en tegen Bennekom. In de basis stonden Abma en Eenkhoorn.

IJVV won wel met 2-0 van Quick ’20. Minder fortuinlijk was Ryan van Lente die tegen een gele kaart opliep en daarna is geschorst. In Emmeloord won Flevo Boys het degradatieduel tegen Oranje Nassau. Ex-Sportclubaanvaller Tjeerd Korf maakte bekende dat hij na afloop van dit seizoen stopt in Emmeloord. Hij heeft geen basisplek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500