Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterfokkers zetten Johan Barneveld in het zonnetje

Geplaatst op: 4 februari 2017

Johan Barneveld werd vrijdag verrast door voorzitter Harm Bruins van Kleindierenvereniging de Zwartewaterfokkers. Na enig speurwerk was namelijk gebleken dat Barneveld, bekend van de Barnevelder krielen en de enorme grote Toulouse ganzen, veertig jaar lid is van Kleindieren Liefhebbers Nederland.

Johan, die al jaren zitting heeft in het bestuur en ieder jaar het schema in elkaar zet voor de opbouw van onze clubshow in de Overtoom, zodat dit alles zo netjes mogelijk in elkaar kan overlopen, was enorm verrast dat de overige bestuursleden dit voor hem hadden kunnen verzwijgen. Een oorkonde en een jubileumspeld van de landelijke bond viel hem ten deel en dit werd hem dan ook overhandigd. Van de Zwartewaterfokkers kreeg hij een glasbokaal met gegraveerde inscriptie, ook zijn vrouw werd in de bloemetjes gezet.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500