Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goede prestaties EGSV-meiden

Geplaatst op: 5 februari 2017

Vier teams van EGSV reisden zaterdag naar hun eerste plaatsingswedstrijd in Wapenveld. Het was deze middag de beurt aan Maran, Lindy en Nena. Ondanks een blessure, en daardoor wat minder trainingen hebben zij een nette oefening neergezet. Zij behaalden een score van 26.85. Dit was genoeg voor een 10e plek.

Het trio Maaike, Diede en Rosalie heeft ook een hele strakke oefening neergezet. Ondanks een paar kleine foutjes haalden zij een score van 27.75, voldoende voor een 9e plaats. Inge, Famke en Inge deden er nog een klein schepje bovenop. Zij behaalden, met een mooie oefening, een score van 29.55 waardoor zij als 6e eindigden.

Deze middag had EGSV 1 trio dat uitkwam in de C-lijn. Lana, Laureen en Joyce moesten een balans en een tempo oefening laten zien. Dit hebben ze zeer goed uitgevoerd! Met hun tempo oefening behaalden ze een punten totaal van 22.43 en met hun balans oefening hebben zij er ook nog een schepje bovenop gedaan. Hier behaalden ze een score van 23.15! Zij behaalden een 5e plaats in een deelnemersveld van 20 trio’s.

Al met al een geslaagde dag! Op naar 11 maart, waar de meiden voor hun 2e plaatsingswedstrijd in Groenlo mogen aantreden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500