Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Afsluiting van Komt Allen Tezamen

Geplaatst op: 6 februari 2017

Dinsdag 14 februari om 20.00 uur is iedereen die Komt Allen Tezamen 2016 een warm hart toedraagt van harte welkom in ’t Olde Staduus!

Samen met alle vrijwilligers, goede doelen, gemeente, sponsoren en belangstellenden wil de organisatie dit project gezellig afsluiten onder het genot van een hapje en drankje. Ook wie zich wil inzetten voor een eventueel vervolg van Komt Allen Tezamen in 2017 is van harte welkom.

“Als organiserend comité hebben we de afgelopen weken de tijd genomen voor een evaluatie binnen en buiten het comité. De insteek van Komt Allen Tezamen 2016 is van begin af aan een breed georganiseerde opzet geweest: voor iedereen en samen met iedereen de dagen voor kerst een gemoedelijke, gezellige en betekenisvolle invulling geven! Voor 2016 is dat zeker geslaagd. Op dinsdag 14 februari om 20.00 uur zullen we terugkijken op deze mooie dagen en eventueel vooruitblikken naar 2017”, aldus de organisatie.

Meld je even aan of af bij sigridbeens@hotmail.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500