Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stoepverkoop ook weer voor kinderen

Geplaatst op: 10 februari 2017

Net als vorig jaar kunnen kinderen ook weer meedoen aan de Stoepverkoop van zaterdag 18 februari in Genemuiden. Daarvoor is de ruimte op het bordes voor ’t Olde Staduus. Kinderen kunnen zich daar voor het begin van het evenement (10.00 uur) melden.

Elders in het centrum van Genemuiden verkopen particulieren hun waren. Ook de winkeliers presenteren aantrekkelijke acties en aanbiedingen, zodat ze de winkels daarna klaar kunnen stomen voor het voorjaar.

De Stoepverkoop wordt al meer dan twintig jaar georganiseerd in Genemuiden. Elk jaar komen veel koopjesjagers uit de regio op het evenement af. Particulieren die willen meedoen kunnen zich nog steeds aanmelden via info@winkeleningenemuiden.nl

De Stoepverkoop is van 10.00 tot 16.00 uur. Hou er rekening mee dat er momenteel werkzaamheden in het centrum van Genemuiden zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500