Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV-meiden halen podium in Aalten

Geplaatst op: 13 februari 2017

EGSV reisde met drie teams naar de tweede plaatsingswedstrijd voor de E-Lijn in Aalten. In wedstrijdronde 2 kwam het trio Zenna Eenkhoorn, Marlot Doornwaard en Laura Heij in actie. Voor hen was het extra spannend, omdat ze de 1e plaatsingswedstrijd gemist hadden door ziekte. Het was dus erop of eronder! Zij hebben een super strakke oefening neergezet. Gelukkig was de jury het daar ook mee eens, en met een puntentotaal van 33.400 mochten zij het hoogste podium betreden.

Daarna was het de beurt aan het trio Ronja Kubbenga, Jody Vermeer en Jayla Rook. Vorige wedstrijd waren zij tweede geworden. Wederom door een erg strakke oefening werden zij met een puntentotaal van 33.600, tweede. Het trio Myrthe Beens, Lois Lassche en Pascalle Veenhof werd de vorige wedstrijd derde. Ook zij streefden naar wéér een strakke oefening. Dit hebben zij ook waar kunnen maken. Met een strakke oefening werden zij, met een puntenscore van 33.500, wéér derde.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500