Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook stoepverkoop in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 13 februari 2017

De winkel in t Olde Staduus doet ook mee met de stoepverkoop. “We ruimen grondig op om ruimte te maken voor nieuwe producten. Het gaat spotgoedkoop weg! Dus zorg dat u van de partij bent. En de hele dag kunt u in de winkel onze home made advocaat proeven. Tiny en Jan Altena geven van 11.00 – 12.00 uur een workshop om advocaat te leren maken.”

“En hebt u zin in een kopje koffie / thee met wat lekkers, of zomaar voor de gezellige warmte,  welkom! Kom langs om de expositie van de schildersclub “t Würdt altied wat” te bekijken. Kan nog tot eind februari 2016.

Belangstellenden om in t Olde Staduus te exposeren, kunnen zich aanmelden. Ook zijn er heerlijke cakes van Philadelphia in de verkoop. Dus dit weekend niet zelf aan het bakken! En hallo  jonge marktkoopluitjes, voor jullie is het bordes, om met je kleedje al je speelgoedspulletje, die je wel kwijt wilt, te verkopen. Er komen veel koopjesjagers, dus je houdt er vast een leuk zakcentje aan over.”

Meer informatie nodig? U kunt bellen met de winkel 06 19937553, bgg 0622037035.

Ben je geïnteresseerd in een journalistieke loopbaan, start dan je loopbaan bij t Olde Staduus. Wij zijn op zoek naar een journalist in spé.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500