Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Projectavond op de Maarten Lutherschool

Geplaatst op: 13 februari 2017

De Maarten Lutherschool houdt donderdag een projectavond.  De kinderen zijn al volop aan de slag om er iets heel moois van te maken. “Ondanks dat het nu soms wel heel rommelig is, denk ik dat het resultaat heel mooi zal zijn! We willen iedereen uitnodigen om op donderdag 16 februari een kijkje te nemen. De kinderen presenteren de resultaten van het onderzoeksuur”, leggen de leraren uit.

Er worden ook dit jaar weer puddingbroodjes en Deense krakelingen verkocht. De opbrengst hiervan is voor nieuwe boeken. Natuurlijk staat ook de koffie en limonade klaar en die is gratis. Groep 2/3 heeft als thema: Groep 2/3 bakt en zij gaan cakes bakken. U kunt tijdens deze avond een plakje cake kopen voor €0,50; heerlijk voor bij de koffie! De projectavond is van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500