Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgemeester spreekt lokale CDA’ers toe

Geplaatst op: 14 februari 2017

Op maandag 27 februari is burgemeester Eddy Bilder als gast aanwezig bij het CDA Zwartewaterland. Onderwerpen waarover hij zal spreken zijn onder andere de ontwikkelingen van en in de gemeente Zwartewaterland, de verruwing in de samenleving en het antwoord van een christen daarop en de kracht van regionale samenwerking.

Ook zal Bilder aandacht besteden aan de landelijke verkiezingen van 15 maart en het belang van mensen uit de regio in Den Haag. Vanuit onze regio staan Hilde Palland uit Kampen en Maurits von Martels uit Dalfsen op de lijst voor het CDA.

De avond, zowel voor leden als niet-leden, wordt gehouden in Hotel Zwartewater te Zwartsluis. De aanvang is 20.00 uur. (inloop vanaf 19.30 uur)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500