Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jamsessie verplaatst naar grote zaal

Geplaatst op: 15 februari 2017

Na het doorslaande succes van de Jamsessie in 2016 belooft ook de 2017-editie weer een prachtig evenement te worden. Binnen twee weken nadat SCEG had aangekondigd dat er opnieuw de gelegenheid zou zijn voor heel muziekminnend Genemuiden om zich te presenteren, liep het zo storm dat de inschrijving gesloten moest worden. Vanwege de grote belangstelling is het evenement ook verplaatst naar de grote zaal van d’ Overtoom.

Door het personeel van d’Overtoom zal die worden omgetoverd in een sfeervolle ruimte met een uitstraling die het midden zal houden tussen een theater en een café. André Beens zal voor het geluid zorgen, waarmee de prima akoestiek, waarover de podiumzaal beschikt, maximaal zal worden benut.

Noteer dus snel in je agenda: Zaterdag 4 maart 20.30 Jamsessie in d’Overtoom. De zaal zal ruim van tevoren geopend zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500