Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond in Hasselt

Geplaatst op: 15 februari 2017

Op DV. zaterdag 11 maart wordt er in de Hasselter Stephanuskerk een Psalmzangavond gehouden ten behoeve van de Eliëzer & Obadjaschool in Zwolle (speciaal onderwijs op reformatorische grondslag). De samenzang zal worden begeleid door organist Dick Slagman op het prachtige Knol-orgel en Leon Koppelman op zijn panfluit en harp.

De bovenstemgroepen HHG Wâlterswâld en Waddinxveen zullen bij diverse psalmen de bovenstem verzorgen. De meditatie in handen van Ds. A. Schot. Het thema van de avond is: “Wees mij een rots, om in te wonen”.

De avond begint om 19.30u (kerkdeuren zijn open vanaf 19.00u) en toegang is gratis. Ook zal er een cd-opname gemaakt worden van deze avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500