Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het weekend weer (door John Poot)

Geplaatst op: 17 februari 2017

Een hogedrukgebied in onze omgeving zorgt ervoor dat we te maken met rustig en droog februari weer. Ondanks de opklaringen in de nacht is er ook kans op laaghangende bewolking en wat mist.

Zaterdag is het wel droog maar de bewolking overheerst. In de loop van de middag kan de zon ook tussen de bewolking doorbreken. De temperatuur zal stijgen naar een graad of 8, de wind komt uit zuidwestelijke richting en is zwak.

Zondag passeert een zwakke storing over Nederland met bewolking waar ook een spat regen uit kan vallen. Aan het eind van de dag kan de zon zich nog even laten zien. De temperatuur stijgt naar een graad of 8.  En de wind komt uit zuidwestelijke richting.

De dagen erna wordt het wisselvalliger met veel bewolking en geleidelijk toenemende kans op neerslag  met op woensdag en donderdag meer wind. De temperatuur is rond de 10 graden en dat is vrij zacht voor de tijd van het jaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500