Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider ‘Koningstapijt’ in Den Haag

Geplaatst op: 20 februari 2017

Tekst en foto's: Enrico Kolk

Commissaris van de Koning Ank Bijleveld had er al één, de gemeente Zwartewaterland ook. Sinds afgelopen zaterdag is ook de SGP-fractie van de Tweede Kamer voorzien van een beeltenis van het koningspaar, uitgevoerd op tapijt. De jonge Johannes van den Berg uit Genemuiden overhandigde die aan SGP’ers Kees van der Staaij en Elbert Dijkgraaf tijdens de open dag van die partij in de Tweede Kamer.

Het tapijt werd vervaardigd door Betap, dat samen met GJ Floors ook het oranjetapijt leverde dat die dag de ‘Statenpassage’ in de Tweede Kamer opfleurde. SGP-leider Kees van der Staaij beloofde het ‘Koningstapijt’ een mooi plekje te geven én nog eens langs te komen in Genemuiden.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500