Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inbrekers hebben het op kerken gemunt

Geplaatst op: 22 februari 2017

Inbrekers in Hasselt hebben het de afgelopen dagen op kerken gemunt. Dat maakt de politie woensdagochtend bekend. Eerder was al bekend dat dieven actief waren aan de Oudendijk en de Kastanjelaan. Dat blijkt dus bij kerken geweest te zijn.

Aan de Oudendijk zijn ze ook in de pastorie geweest. Aan de panden is braakschade en er worden goederen vermist. Forensisch onderzoek en buurtonderzoek heeft voorlopig nog niet naar sporen van de daders geleid. De politie hoort graag tips. Aan de Kastanjelaan kwamen dieven de kerk niet binnen, vermoedelijk door goed hang- en sluitwerk.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500