Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Maart concertmaand voor Harpe Davids

Geplaatst op: 22 februari 2017

Maart: het opstapje naar de lente. Wie kijkt er niet naar uit? De dirigent, organisten en zangers van Harpe Davids in ieder geval. Stijgende temperaturen, langere avonden. Goede omstandigheden voor een tweetal concerten.

Vrijdagavond 10 maart staat een Psalmzangavond in de Jachin & Boazkerk in Genemuiden op het programma. Samen met het Noordermannenkoor uit Rijssen onder leiding van Edwin Velvis zullen de koorklanken ten gehore gebracht worden. Ook is er alle ruimte voor samenzang. Algehele leiding van deze avond is in handen van de heer G. Verhoef en er zal een collecte gehouden worden voor de Stichting Vrienden van Heidelberg en Dordrecht. De avond begint om 20:00 uur.

Drie weken daarna, op vrijdagavond 31 maart staat het koor op dat tijdstip in de Jacobijnerkerk in Leeuwarden voor een zangavond ten behoeve van de evangelisatie. In de loop van de jaren is een goede band ontstaan met evangelist De Visser van evangelisatiepost Achter de Hoven. Ook voor veel vaste bezoekers van de post is het Genemuider koor geen onbekende meer. Belangrijk is dat ook nieuwe hoorders kennismaken met het gesproken en gezongen evangelie.

Iedereen, bekend of onbekend met de Bijbelse Boodschap, jong en oud, muzikaal of (nog) niet muzikaal van harte welkom op deze zangavonden. Meer informatie over koor, geplande concerten en laatste nieuws op de website: www.harpedavidsgenemuiden.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500