Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DE-punten kunnen nog steeds worden ingeleverd

Geplaatst op: 23 februari 2017

Begin februari is de Voedselbank Zwartewaterland gestart met het inzamelen van Douwe Egberts waardepunten voor het goede doel bij de diverse supermarkten in Zwartewaterland.  Deze waardepunten worden bij Douwe Egberts verzilverd tegen pakken koffie voor de vele Voedselbanken in Nederland.

De inzamelingsactie van vorig jaar leverde voor de Voedselbank Zwartewaterland op deze manier maar liefst 1.465 pakken koffie op. De actie die tot eind februari zou lopen is met een week verlengd, tot 8 maart 2017, wegens het te laat aanleveren van de benodigde gegevens. Het gevolg hiervan was dat men een week later kon beginnen met het inzamelen. U kunt nu de waardepunten inleveren tot 8 maart a.s. bij de Boni en bij de Albert Heijn in Genemuiden, bij de Boni en de Emté in Hasselt en bij de Coop in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500