Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewater houdt Lenteloop

Geplaatst op: 23 februari 2017

Trainingsgroep Het Zwartewater houdt zaterdag 18 maart de Lenteloop. Dit is een loopwedstrijd over 5 en 10 kilometer en de 10 Engelse mijl. Het parcours van de 5 en 10 kilometer gaat over de Stenendijk en Gennerdijk. Na 2,5 kilometer is het keerpunt van de 5 kilometer. De 10 Engelse mijl gaat na het startsignaal eerst een woonwijk van Hasselt in om daarna het parcours te vervolgen via de Stenendijk door Genne.

Inschrijven is mogelijk vanaf 13.15 uur in het clubgebouw bij de ijsbaan (Buiten de Enkpoort 17) in Hasselt. De start is om 14.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt 4 euro voor volwassenen (zeventien jaar en ouder) en voor kinderen 2 euro.

Iedereen ontvangt een herinnering na afloop.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500