Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eendracht organiseert 5km loop

Geplaatst op: 24 februari 2017

Op zaterdag 4 maart a.s. organiseert STG de Eendracht een 5 kilometer loop. Het hele winterseizoen wordt er door de jeugd van STG de Eendracht hard getraind om conditioneel steeds sterker te worden. Dit wordt o.a. gedaan door looptrainingen. Op zaterdag 4 maart vindt er een afsluitende 5 kilometer wedstrijd loop plaats.

De start is om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de ijsbaan (koppel 3). De loop is niet alleen toegankelijk voor leden van STG de Eendracht, iedereen is welkom. Wilt u altijd al eens een snelle tijd zetten op de 5 kilometer: wees welkom! Inschrijving kan vanaf 10.15 uur in de kantine van STG de Eendracht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Last: 0613378966.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500