Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 25 februari 2017

DESZ pakte zaterdagmiddag de tweede periodetitel in de derde klasse. Tegenstander CSVC werd overtuigend met 7-0 naar huis gestuurd. Tom Kisjes schoot na rust vier keer raak. Ook ex-Sportclubbers Naberman en Moorman scoorden.

In de Hoofdklasse B liet Staphorst niets heel van rode lantaarndrager ASVD. Met 9-0 haalden de Staphorsters net geen tienklapper. Bovenin liet CSV punten liggen in de voor iedereen lastige uitwedstrijd bij AZSV in Aalten. Flevo Boys deed slechte zaken door op eigen veld een 2-0 voorsprong weg te geven. NSC ging met 2-4 terug naar Nijkerk. Een belangrijke overwinning in de strijd tegen degradatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500