Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veurleezn op zolder

Geplaatst op: 27 februari 2017

Aanstaande vrijdag 3 maart organiseert de Gællemuniger Taelkrink, in het kader van “Meert-dialæctmoand”, weer de jaarlijkse voorleesavond in de streektaal: ‘Veurleezn op zolder’.  Het evenement vindt plaats op de zolder van het tapijtmuseum aan de Klaas Benninkstraat.

De avond staat in het teken van de streektaal. Uiteraard zullen de leden van de Gællemuniger Taelkrink voorlezen uit eigen werk, maar er is ook weer een open podium voor andere streektaalschrijvers. Hoewel niet verplicht stelt de Taelkrink het om organisatorische redenen erg op prijs als bezoekers, die tijdens het Open Podium wat voor willen lezen, dat van tevoren even melden. Dat kan telefonisch bij Riek van der Wulp, tel. 0578-692561.

De avond begint om 19.30 uur, de toegang is gratis en aan de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500