Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water werkt aan een Summer Praise

Geplaatst op: 28 februari 2017

Gospelgroep Living Water is gestart met een nieuw project. Weer iets nieuws voor de Gospelgroep: een Summer Praise. Een soort sing-in om de zomer mee te beginnen. De datum is nog niet definitief maar zal eind juni/begin juli zijn. Samen met de koorleden worden nu de liederen uitgezocht.

Ben je tussen de 16 en 50 jaar, hou je van zingen en lijkt het je leuk om dit met een koor te doen? Dan ben je van harte welkom op de repetitie. Twijfel je of een koor iets voor je is? Zing dan eens een paar weken mee om te ervaren hoe het is. Wil je niet direct lid worden van een koor, maar zou je mee willen doen met de Summer Praise? Je kunt ook alleen lid worden voor de duur van dit project.
Gospelgroep Living Water repeteert iedere donderdag van 20.00-22.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de Jan van Arkelstraat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500