Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Feest & Groene week voor de Groene Lantaarn

Geplaatst op: 1 maart 2017

Karolien en Marjodien

Vandaag was het feest bij De Groene Lantaarn. Karolien Hoekman was daar twaalf en half jaar werkzaam en Marjodien de Velde 15 jaar!  Vanmorgen werd er gezellig met de collega’s koffie gedronken met heerlijke ‘foto’ taart.  Bloemen en cadeaus waren er natuurlijk ook. De dames hopen nog lang te mogen werken, want dat doen ze al jaren  met veel plezier. Ze zijn al weer druk bezig met de prachtige voorjaarscollectie en die ziet er nu al ‘zonnig’ uit door alle vrolijke kleuren.

De Groene Lantaarn heeft volgende week ook weer de groene week. Klanten kunnen papierentassen inleveren met het logo van de winkel. Elke tas levert een euro op. “We kwamen op het idee omdat een klant ze opspaarde en gelijk met 15 tassen aan kwam! Toen hebben we gezegd dit moeten we belonen, en zo dragen we ons steentje ook beetje bij aan een betere wereld…”, vertelt Josita van de Wetering over de aanleiding tot de week.

Kleding levert uiteraard ook wat op. Voor vijf merkkledingstukken geeft De Groene Lantaarn direct vijf punten, ook voor kinderkleding. Deze kleding mag niet ouder zijn dan vier jaar. De kleding gaat naar Nieske van der Ploeg, die in Apeldoorn een tweedehandskledingzaak runt.

Aan het eind van het zomerseizoen hoort de klant wat de kleding heeft opgebracht en wordt dan beloond met een cadeaubon of punten van De Groene Lantaarn

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500