Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kruising Westerkaai-Havenplein twee weken afgesloten

Geplaatst op: 1 maart 2017

Tussen 6 tot en met 18 maart zijn er rioleringswerkzaamheden aan de kruising Westerkaai – Havenplein. De doorgang vanaf de Westerkaai richting het centrum is dan tijdelijk afgesloten. Het verkeer vanaf de pont wordt omgeleid. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Het eenrichtingsverkeer in de Julianastraat is omgekeerd en dat blijft zo. Het verkeer kan vanaf de kruising Oosterkaai-Oosterbrugstraat de Julianastraat inrijden. De Julianastraat is vanaf de Simondsstraat niet toegankelijk. De winkels blijven bereikbaar en ook parkeren op het Havenplein blijft mogelijk via de Oosterbrugstraat.

Herinrichting
Het gebied rondom het Havenplein en de Kop van de haven in Genemuiden wordt heringericht door Van Dijk Infra. Samen met organisaties en inwoners zijn plannen gemaakt om het centrum van Genemuiden mooier te maken. Met een knipoog naar het verleden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500