Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw rondleiding bij EDEL Tapijt

Geplaatst op: 4 maart 2017

Genemuiden wordt ook wel de Tapijtstad van Nederland genoemd. En binnen de lange geschiedenis van de tapijtindustrie neemt de Edel Group een prominente plaats in. Op 23 maart a.s. krijgen belangstellenden een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in een moderne tapijtfabriek. Na het doorslaand succes van de rondleiding vorig jaar organiseert SCEG ook dit jaar een rondleiding bij Edel Tapijt.

Voor de deelnemers die, na dit bezoek, nog meer willen weten over de tapijtindustrie en haar geschiedenis, staan aansluitend de deuren van het Tapijtmuseum open. Daar kunt u een film over de geschiedenis van de Genemuider tapijtindustrie bekijken. Ook zijn er deskundige vrijwilligers van het museum aanwezig om op vragen in te gaan.

De excursie start om 18.30 uur en deelname kost € 5,– per persoon.
Opgave en inlichtingen bij Hans Mateboer,  h.mateboer@hotmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500