Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trio’s EGSV door naar districtsfinale

Geplaatst op: 4 maart 2017

Trio’s van EGSV deden zaterdag mee aan de 2e plaatsingswedstrijd voor het C-D niveau. Deze werden gehouden in Hellendoorn. ’s Ochtends was het de beurt aan het trio Germaine van Dalfsen, Lauren Landsman en Britt Visscher. Dit trio had zich nog niet geplaatst voor de districts finale, dus vandaag was het voor hen erop of eronder. Zij hebben een strakke oefening neergezet waar ze 29.55 punten voor hebben gekregen. Helaas was dit niet voldoende om zich te plaatsen voor de districtsfinale.

In de middag was het de beurt aan drie trio’s. We zijn gestart met Noëlle ten Hoeve, Pien Feenstra en Ashley Jager. Zij hebben een hele strakke oefening neergezet waar ze 32.55 punten voor hebben gekregen! Goed voor een zesde plaats. Het trio Maaike Roetman, Nina Naberman en Chiara Eenkhoorn hebben daar, in dezelfde categorie, nog een schepje bovenop gedaan. Ook zij waren nog niet zeker van een plekje in de districtsfinale. Hun oefening werd gewaardeerd met 33.9 punten! Dit was genoeg voor een derde plaats. Deze beide teams zijn wel doorgestroomd naar de districtsfinale.
In de C lijn kwam het trio Beatrice Vinke, Jasmijn Janssen en Hennieke Netjes uit. Hun balans oefening was strak en daar kregen ze 22.21 punten voor. Hun tempo oefening hebben ze nog een stukje beter neergezet. Hier hebben ze 22.76 punten voor gekregen. Al met al goed voor een achtste plaats een plekje in de districtsfinale.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500