Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jamsessie vult ook de grote zaal

Geplaatst op: 5 maart 2017

Archieffoto 2017 Erik Eenkhoorn

De jamsessie zorgde vorig jaar voor zoveel belangstelling dat de organiserende SCEG en d’ Overtoom besloten dat het evenement dit jaar in de grote zaal zou zijn. Dat bleek een verstandige keuze, want ook die zaterdag meer dan behoorlijk vol.

Bij het welkomstwoord van SCEG-voorzitter Harrie Rietman was er volgens hem nog sprake van een ‘redelijk volle’ zaal, maar daarna bleven de mensen komen. Veel van de aanwezigen stonden ook op het podium. Verrassende combinaties van muzikanten met soms net zulke verrassende optredens zorgden voor een leuke sfeer in d’ Overtoom. Oud en jong vulde het podium en het repertoire bestond uit alles tussen oude blues en de nieuwste pophits. Mooi was het viooloptreden van Bente van der Steeg en ook een instrumentaal nummer van Eelco Haagsma mocht er zijn.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500