Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA bezoekt Van der Sluis Technische Bedrijven

Geplaatst op: 6 maart 2017

CDA Zwartewaterland heeft samen met melkveehouder en kandidaat Tweede Kamer Maurits von Martels een bezoek gebracht aan twee familiebedrijven in Hasselt en Kamperzeedijk.

In Kamperzeedijk werd een bezoek gebracht aan Van der Sluis Technische bedrijven. Dit bedrijf, opgericht door de grootvader van de huidige directeur Rene van der Sluis, is een grote speler op de Nederlandse markt voor elk integraal en duurzaam bouwproces. Ondanks de crisis heeft het bedrijf door kunnen groeien en draaide in 2016 een omzet van 68 miljoen. Het bedrijf focust op investeren in mensen middels onder andere een eigen tekenschool. Van der Sluis heeft 400 personeelsleden waarvan een groot aantal woonachtig is in Zwartewaterland.

In Hasselt werd een bezoek gebracht aan de moderne stoeterij van de familie Nekeman. Het complex omvat een trainingshal met aansluitend een luxe stalgebouw waar plaats is voor 24 hengsten, fokmerries en trainingspaarden. Het doel van Lens en Berna Nekeman is het fokken van dressuur veulens, deze te trainen en uit te brengen in de sport.

In februari is Denise Nekeman Nederlands kampioen geworden met haar paard Boston.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500