Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Minder winkelleegstand in Zwartewaterland

Geplaatst op: 7 maart 2017

In heel Zwartewaterland staan momenteel achttien winkelpanden leeg. Dat is minder dan een jaar eerder. Ook vergeleken bij het beeld in de rest van de provincie is het beeld positief, zo blijkt uit onderzoek van Provincie Overijssel. Overijssel doet het overigens slechts in vergelijking met de rest van Nederland.

Waar elders 1 pand per duizend inwoners leeg staat, is dat in Overijssel 1,1 pand. De verschillen tussen de gemeentes zijn heel groot. De minste winkels (slechts zes) staan leeg in Staphorst, terwijl in Almelo bijna 150 winkels leeg staan. Dat is 15 procent van het totaal aantal panden. Ook in buurtgemeente Steenwijkerland gaat het slecht.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Minder winkelleegstand in Zwartewaterland

  1. H beens schreef:

    Hoeveel per duizend inwoners in zwartewaterland?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500