Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

In gesprek met Roelof Bisschop

Geplaatst op: 9 maart 2017

Roelof Bisschop, Tweede Kamerlid van de SGP, is vrijdag in Genemuiden en Hasselt. Na een bezoek aan Muiderheim gaat de staatkundig gereformeerde politicus naar Teeuwland in Hasselt. Hij gaat daar het gesprek aan met diverse belangenorganisaties- en personen.

Tijdens dit openbare spreekuur is iedere burger van Zwartewaterland welkom om meningen te delen, ideeën te ventileren en te horen op welke wijze de SGP zich de komende vier jaar zal gaan inzetten voor onze regio.

Alle belangstellenden van harte welkom op vrijdag, 10 maart a.s. vanaf 15:30 in het Teeuwland aan de Karel Doormanstraat 30 in Hasselt!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500