Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente bekeurt in de Langestraat

Geplaatst op: 13 maart 2017

De gemeente gaat bekeuringen uitdelen aan automobilisten die in de Langestraat tussen de Kruisstraat en Kerkplein parkeren of stil staan. In dit deel geldt een stopverbod, maar lang niet iedereen houdt zich daaraan. Met name vlak na de bocht doen zich soms gevaarlijke situaties voor, stelt de gemeente. Daarom wordt de komende tijd gewaarschuwd en daarna volgt de bekende bon.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Gemeente bekeurt in de Langestraat

  1. A. Selles schreef:

    Waar moeten degene die slecht ter been zijn en boodschappen doen bij bakker Koerkamp dan nu parkeren? Als iedereen rustig rijd valt het allemaal best mee. Op sommige plaatsen in Genemuiden is het nu eenmaal een beetje nauw.

  2. Anita schreef:

    Fijn!! Erg vervelend (en gevaarlijk inderdaad)! Het zijn daarnaast ook geen parkeerplekken…

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500