Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

27 pr’s voor DEK-zwemmers

Geplaatst op: 14 maart 2017

DEK kwam zaterdag met 34 zwemmers aan de start van de vierde ronde van de Nationale Zwemcompetitie in De Bestevaer. DEK zwom een prima wedstrijd. Er werden 4 clubrecords verbeterd door Robin van den Berg, Hendrik Aalt de Jager, Thon Naberman, en het heren estafetteteam (4 x 50 meter wisselslag). 

Daarnaast waren er in totaal 27 persoonlijke records gezwommen door Lotte Bakker, Lennard Beens, Michelle van den Berg, Robin van den Berg, Anouk Bosman, Laurens Curfs, Herniek van Dalfsen, Irenka van Dalfsen, Jirsca van Dalfsen, Arie de Jager, Hendrik Aalt de Jager, Sophie Leusink, Isa Koobs, Thon Naberman, Naomi van der Sluis, Lars Tuinbeek, Jasper Tuinman en Lara Tuinman. Hiermee bereikte DEK vier eerste, vijf tweede en zeven derde plaatsen, waarvan twee derde plaatsen en een tweede plaats op de estafette.
De grootste verbetering van het persoonlijke record was voor Myrthe Bosman, zij zwom de 200 met vrije slag in 3.02.86.
De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.
De volgende wedstrijd is derde ronde van Minioren-Junioren Circuit op 18 maart in De Bestevaer in Genemuiden. U bent van harte welkom. Aanvang wedstrijd 17.15 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500