Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Condor kan uitbreiden

Geplaatst op: 14 maart 2017

De gemeente Zwartewaterland wil het bedrijventerrein Zwartewater in Hasselt met bijna 10 hectare uitbreiden. Dit terrein wordt dan gebruikt door de tapijtproducent Condor, die al een groot deel bezet. Meerdere bedrijven hadden al langere tijd interesse om te gaan bouwen.

Onder ondernemers is veel belangstelling om zich op dit bedrijventerrein te vestigen. Uit een onderzoek uit 2016 naar behoefte aan bedrijfsruimten in de regio Zwolle kwam naar voren dat er een behoefte aan bedrijfsterreinen is van circa 33 hectare in geheel Zwartewaterland. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, brengt de gemeente Zwartewaterland in 2017 een bedrijfsterreinuitbreiding in Hasselt van 8 á 10 hectare planologisch in procedure.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500